Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009

Λόγοι για να είμαι ευτυχισμένη

Δεν έχω χρήματα. Πια. Τελείωσαν. Θα πληρωθώ, ίσως, κάποια στιγμή το Μάρτιο για τη δουλειά που έχω κάνει τον Δεκέμβρη. Το όλο θέμα σταμάτησε να με απασχολεί. Το να μην έχω χρήματα δε με σταματάει από το να τα χαλάω, μου δίνει όμως τη χαρά να κάνω ή να αγοράζω πράγματα που θέλω πάρα, μα πάρα πολύ.

Σήμερα αρχίζω μαθήματα συγγραφής στο NYU. Είπα στην καθηγήτρια ότι θα αργώ τουλάχιστον μισή ώρα, επειδή τελειώνω από τη δουλειά που δεν με πληρώνει όταν πρέπει αργά, και μου είπε ότι όλο και κάποια λύση θα βρούμε. Το πιθανότερο είναι να το παρατήσω και αυτό, αλλά θα κάνουμε μαθήματα σε ένα κτήριο κοντά στην Brooklyn Bridge και ίσως πάρω καλές φωτογραφίες.

Χθες το βράδυ, μαζί με την Poppy, είδαμε τον Placido Domingo στην Adriana Lecouvreur του Cilea. Είχα βγάλει τα εισητήρια πέντε μήνες νωρίτερα, δεν είχα ξανακούσει την όπερα και είχα ξεχάσει ποιος παίζει. Όταν ανοίξαμε το πρόγραμμα, φωτίστηκε η εβδομάδα μας. Όλοι τους ήταν καταπληκτικοί, έχω άλλη μια αγαπημένη όπερα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Ο Domingo, φέτος, γιορτάζει τα 40 χρόνια που τραγουδάει στη Met. Στη συνέντευξή του έλεγε πως θυμόταν το τρίχρονο γιο του να παίζει με το χιόνι πριν την πρώτη του παράσταση. Το παιδί του είναι τώρα σαράντα τριών κι εγώ τον έχω ακούσει να τραγουδάει μπροστά μου - καμμιά δεκαριά μέτρα πιο μακριά, αλλά μπροστά μου.

Το Σάββατο ξεκινάει μια εβδομάδα διακοπών. Σχολάω στις 3 το μεσημέρι και το αεροπλάνο φεύγει στις 6 για San Fransisco. Γυρίζω σε μια εβδομάδα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς πας μια βδομάδα διακοπές χωρίς χρήματα;
Σέλω κι εγώ!

lifewhispers είπε...

ωστε έτσι λοιπόν. διακοπές. να κανεις ό,τι έχεις στο κεφάλι σου..

Poppy είπε...

και σ' ανώτερα!!!!!!!!
καλές διακοπές! δεν έχουν πάντα σχέση τα χρήματα με το πως θα περάσεις!!!!! μπορώ και να σου δανείσω μια που δε θα πάω διακοπές και δε θα μου χρειαστούν πολλά για να περάσω!!

the BluElephant είπε...

εύχομαι να φέρει ωραίες φωτογραφίες να μας ταξιδέψει πάλι

Attalanti είπε...

Ανώνυμε, έκλεισα το ταξίδι τον παλιό καλό καιρό που είχα ακόμα χρήματα και για τα τρέχοντα, μού έδωσαν οι φίλοι μου :) Έχω καλούς φίλους :)

lifewhispers, ευχή και κατάρα, ε; :)))

Poppy, ένα τσακ να κάνεις στη γειτονιά και τίποτ' άλλο :)

ΜπλΕλεφαντάκι, έχω καλές, έχω κακές, έχω μέτριες, έχω καλές... Θα μου πεις ποιες προτιμάς :)

φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲