Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009

Όλα έχουν νόημα, έρωτά μου. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και όλα γίνονται για το καλό μας. Απλά, όταν εξετάζουμε τον κόσμο χωρίς τους ανθρώπους που του δίνουν νόημα, είναι δύσκολο να βρούμε λογική.

Είναι οι άνθρωποι που δίνουν ομορφιά σ’ ένα ίδιο βλέμμα, ζεστασιά σε μια παγωμένη πόλη, φλόγα σε οικεία χρώματα.


Ο κόσμος έχει να κάνει με εμάς και με όλους τους άλλους. Μπορούμε να πάρουμε μόνο ένα μέρος του στην ψυχή μας. Πρέπει να διαλέγουμε κάτι που θα μας φωτίσει, αλλά δεν είμαστε πάντα τυχεροί.


Ξέρεις τι; Δεν πειράζει τόσο πια. Πολύ λίγα έχουν σημασία.


Οι στιγμές που μας πληγώνουν μας δείχνουν ένα πράγμα τη φορά. Μαθαίνουμε. Προσπαθούμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη, να μην αφήνουμε την ασχήμια να μας φορτώνει με έγνοιες. Ό,τι κουβαλάς σε κάνει περισσότερο δυνατό απ’ όσο σε φθείρει.


Πόσο σοφό είναι όμως ν’ αφήνεις το δηλητήριο να περνάει στο αίμα σου όταν μπορείς να το βγάλεις; Βάλε όρια που σπάζουν εύκολα. Προστάτεψε την καρδιά και ό,τι νοιάζεσαι, αλλά μη χτίζεις τείχη γύρω σου.


Παρ’ το από μένα, όσο κρύβεσαι, αυτός που θα σε πλησιάσει δεν θα 'ναι αυτός που περίμενες.

11 σχόλια:

mahler76 είπε...

δεν πολύ κατάλαβα...ίσως είμαι κουρασμένος τέτοια ώρα.
Καλό βράδυ.

Vaggie είπε...

"Πόσο σοφό είναι όμως ν’ αφήνεις το δηλητήριο να περνάει στο αίμα σου όταν μπορείς να το βγάλεις;"
.. τα είπες όλα..

lifewhispers είπε...

δεν υπάρχει λογική, ρε. μονο στιγμες. μονο οταν δεν κρυβεσαι ειναι αληθινες. μόνο έτσι.

γαμωτο με διέλυσες

Jason είπε...

:) και ;)

QuelMarth είπε...

valti ise kesi vre pedi mou??

Ελεύθερος Σκοπευτής είπε...

Αγάπα σα να μη σε πλήγωσε κανείς.
Δούλεψε σα να μη χρειάζεσαι χρήματα.
Χόρεψε σα να μη σε βλέπει κανείς.
Τραγούδα σα να μη σε ακούει κανείς...

(you get the point)

καλημεροκαλησπέρες
:)

Διδάσκαλος είπε...

Είναι από τα πιο γλυκά κειμενάκια που έχω διαβάσει το τελευταίο καιρό!!!!!Είναι οι άνθρωποι που δίνουν ομορφιά σ' ένα ίδιο βλέμμα!!!!!!!!!!ζεστασιά σε μια παγωμένη πόλη!!!!!!!!!φλόγα σε οικεία χρώματα!!!!!!!!!!!ότι κουβαλάς σε κάνει περισσότερο δυνατό απ' όσο σε φθείρει!!!!!!!!!!!και το αγαπημένο μου σημείο ΒΑΛΕ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τρελό respect !!!!!!!!!!!!!!!

Attalanti είπε...

Malher76, εσύ μια χαρά είσαι, εγώ δε βγάζω νόημα. Καλή ξεκούραση, γλυκό αγόρι!

Vaggie, είναι σα να έχεις ένα φίδι να σε δαγκώνει κι εσύ να προτείνεις να δηλητηριάσει κι άλλο μέλος σου...

lifewhispers, δεν κρύβεσαι, αλλά τί κάνεις με τις άμυνές σου που υψώνονται τριγύρω πιο γρήγορα απ' όσο μπορείς να τις γκρεμίζεις; Άσ' τα να πάνε!

Έρωτα, τα φιλιά μου! Μην ακούς όσους δεν πρέπει!

Quelmarth, φταίει το χιόνι που πέφτει στη γειτονιά μου. Κάποια στιγμή θα λιώσει, ή θα αδειάσω τα σακιά με το αλάτι δέκα - δέκα... Chin up εσύ, chip up εγώ, κάτι θα κάνουμε.

Ελεύθερε Σκοπευτή, "Everything in this world is relative, my dear Watson" :)

Διδάσκαλε, σου μιλάω εγώ που είχα πατέρα δάσκαλο, η λύση στη ζωή μας είναι δέκα τσιμεντομένοι κάτω από τη verazano. Και είμαι και επιεικής, αν γράφεται έτσι.

3 parties a day είπε...

Όμορφο ποστ, Ατταλάντη...Αν και οι άνθρωποι που σηκώνουν τοίχους γύρω τους, δύσκολα αλλάζουν... Όχι πως δεν το θέλουν, όμως. Όχι πως δεν το θέλουν...

Attalanti είπε...

3 parties, πρώτη εγώ :) Αν δεν ήξερα, πώς να το 'γραφα; φιλιά, μαγισσούλα!

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片